SRPSKA SNAJKA POKAZALA ŠTA MOŽE DA KUPI NA BALKANU ZA 10 DOLARA: Hrvati ne mogu da dođu sebi, evo i zašto (VIDEO)
Đamila Stanić, Foto: PrintScreen/ YouTube&/ Djamila Stanić

Banja LUka

SRPSKA SNAJKA POKAZALA ŠTA MOŽE DA KUPI NA BALKANU ZA 10 DOLARA: Hrvati ne mogu da dođu sebi, evo i zašto (VIDEO)

Đamila Stanić je želela da proveri šta sve može da kupi za deset dolara u Banja Luci

Objavljeno:

Đamila Stanić rodom je sa Zelenortskih Ostrva u Africi, a nakon što je nekoliko godina živela u Bostonu, preselila se u Banju Luku te kasnije sa suprugom doselila u Srbiju. Nedavno je na svom Instagram profilu pratiocima pokazala što sve može pojesti u Banjoj Luci za samo 10 dolara, odnosno 18 konvertibilnih maraka.

"Pita s tikvicama i jogurt - pet maraka (2.77 dolara). Veliki sendvič s kupusom, ajvarom i zelenom salatom - 3.40 maraka (1.88 dolara). Ovaj neverovatni sendvič košta samo 3.40 maraka. Top je", objasnila je.

"Pogledajte ovo savršenstvo"

"Ostalo nam je 10 maraka i sad je vreme za večeru. Pogledajte ovo savršenstvo. Nisam mogla čekati, bilo je tako dobro. Ćevapi +-5.40 maraka (2.99 dolara). U redu, idemo dalje. Posle tri jela ostalo nam je još novca. Idemo kupiti vodu i neke grickalice. Uzeli smo veliku flašu vode za samo 0.95 maraka. Poznate grickalice s Balkana. Treba nam i nešto slatko. Ovo je 1.9 maraka. Ne smem zaboraviti da je ovo moj zadnji dan, tako da ćemo ga završiti lokalnim pivom, 1.16 maraka. Ukupni račun je bio 4.40 maraka, odnosno 2.43 dolara", rekla je na kraju snimka.

"Postaćemo preskupi za vas kao Hrvatska"

"Ne pričajte svima o našoj tajni. Postaćemo preskupi za vas kao Hrvatska", napisala je jedna korisnica i tako nasmejala sve.

Bonus video:

00:52

OVO JE NOVI TIKTOK IZAZOV - DA LI MOŽE LUĐE? Korisnici poludeli: Biciklom se zaleću na automobile u brzini, ŠOK!

(Espreso/Index/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.